Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět

Registrace na Mezinárodní doktorský seminář „IDS 2021“ prodloužena do 6. června 2021

Konference IDS 2021 pod záštitou pana děkana doc. Ing. Davida Tučka, Ph.D. a s podporou projektu Internacionálny Doktorandský Seminár (IDS) ako podpora rozvoja medzinárodných inštitucionálnych partnerstiev spustila svou webovou stránku a registraci článků na mezinárodní doktorský seminář.

Dovolujeme si Vás informovat, že do 6. června 2021 byl prodloužen deadline na registraci článků a posterů na Mezinárodní doktorský seminář „IDS 2021“, který se uskuteční v dnech 21. – 22. 10. 2021 na Slovensku.

Konference IDS je skvělou příležitostí, jak navázat a obnovit tradici putovních doktorandských seminářů na MTF STU v Trnavě. Cílem IDS je podpořit transfer znalostí mezi výzkumnými institucemi a podnítit zájem jednotlivců využívat teoretické poznatky v efektivním výzkumu, a tím zvýšit atraktivnost zapojených území. Díky účasti na IDS budete mít, jako mladí výzkumníci možnost setkat se se zahraničními partnery, vyměnit si cenné zkušenosti z výzkumu, získat hodnotnou zpětnou vazbu a navázat příznivé partnerství v oblasti Vašeho výzkumu do budoucna.

Konference se může zúčastnit student doktorského stupně studia (denní či kombinované formy), který má chuť prezentovat svou práci prostřednictvím posteru nebo článku.

Tak neváhejte a zapojte se do projektu konference IDS a zažijte tuto skvělou příležitost spolu s námi.

Důležité informace:

Co?: IDS, doktorský seminář pro studenty doktorského stupně studia denní / kombinování

Kdy?: 21. – 22. 10. 2021

Jak?: fyzicky, nebo online, podle situace

Proč?: skvělá příležitost odprezentovat svou práci mezinárodnímu publiku s odbornou komisí, možnost publikování těch nejlepších článků v mezinárodních časopisech, navázání kontaktů s mezinárodními interdisciplinárními partnery a podpora myšlenky putovní konference ITS na MTF STU.

Registrace článků: https://www.ids-conference.eu/call-for-papers/

Všechny informace k registraci článků, k tématům doktorského semináře, spolu s důležitými daty najdete na webu IDS: https://www.ids-conference.eu/

 

V případě jakýchkoliv dotazů se prosím obracejte na Ing. Zuzanu Vaculčíkovou, Ph.D., vaculcikova@utb.cz

 

Fakulty a součásti

Zavřít