Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět

Setkání absolventů 2021

Milí absolventi FaME,

loňský rok nám bohužel neumožnil setkat se s vámi a patřičně oslavit naši pětadvacítku. Nezoufáme však a bereme to tak, jak to bylo a je. Výročí fakulty jaksepatří oslavit sice možné nebylo, setkání s vámi si ale vzít rozhodně nenecháme! I když o rok později. Co na tom?

S radostí vás proto zveme na společné Setkání absolventů “O ROK POZDĚJI”. Uvidíme se v pátek 17. 9. 2021 od 14:00 přímo u nás, na Fakultě managementu a ekonomiky ve Zlíně.

Přesně za tři měsíce vám zpřístupníme naši budovu, pochlubíme se novými přednáškovými sály a některými čerstvými vychytávkami. Taky se dozvíte, kam jsme to dotáhli za ty roky my, především jsme ale zvědaví i na to, kam zavál čas vás.

Správný absolventský večírek se sice neobejde bez dobré muziky a občerstvení, hlavně ale nesmí chybět vaši pedagogové, spolužáci a hromada společných vzpomínek. Protože právě kvůli tomu všemu se přeci po letech uvidíme, no ne?

Vstup je zdarma. Na akci je jen nutné předem potvrdit účast vaši i vašeho doprovodu prostřednictvím registračního formuláře, kam se dostanete proklikem na tlačítko níže. Prosíme, registrujte se co nejdříve, tak, aby vám do termínu nevletěly třeba třídní schůzky. ?

REGISTRUJTE SE ZDE

 

Pomozte nám s účastí!

Bohužel, kvůli pravidlům GDPR nemáme možnost použít všechny kontakty na absolventy z našich databází. Pošlete prosím tuto pozvánku a odkaz na registrační formulář také vašim spolužákům a dalším absolventům FaME, oprašte staré chaty či facebookové skupiny. Ať si to v září společně pořádně užijeme v co největším počtu!

 

Moc se na vás těšíme

Tým FaME ?

Fakulty a součásti

Zavřít